Welkom Jeab en Phung!

Wij zijn verheugd om twee nieuwe gezichten bij Fa Thaise te introduceren: Jeab en Phung! Jeab is 35 jaar, en gediplomeerd aan de gerenommeerde Wat Pho Massage Academy in Bangkok. Zij heeft 12 jaar ervaring in het vak. Phung, 45 jaar, is een frisse aanwinst, en heeft haar uitgebreide training voltooid en een diploma behaald aan de Wat Pho Academy in 2023. Beide zijn zeer gemotiveerd en kijken ernaar uit om onze gewaardeerde klanten te voorzien van professionele en verkwikkende massagebehandelingen.

Bij Fa Thaise geloven we in de kracht van helende handen en de waarde van ontspanning van lichaam en geest. Jeab en Phung staan klaar om u te verwelkomen en u de ervaring van professionele zorg te bieden. Bezoek ons en laat u verwennen door de nieuwste leden van ons toegewijde team!

Nieuwe medewerkers
nieuwe medewerkers Jaeb en Phung

Onze behandelingen

Effectieve gezondheidsmassages

Bij Fa Thaise Massage kunt u genieten van verschillende effectieve gezondheidsmassages, inclusief duo-massages. Onze focus ligt uitsluitend op traditionele Thaise massages, zoals rug- en schoudermassages of voetmassages. We hechten veel waarde aan comfort, rust, luxe, hygiëne en kwaliteit bij Fa Thaise Massage.

v.a. 40 euro

Nuad Thai traditioneel

Deze Traditionele Thaise Massage is een van ‘s werelds oudste geneesmethoden. Deze massages verhelpen zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleren de bloedsomloop. Ze zijn zeer geschikt als u daadwerkelijk aandacht wilt. U kunt één uur of anderhalf uur (het beste voor een complete behandeling) als individu of als duo boeken.

v.a. 45 euro

Zwangerschapsmassage

Tijdens uw zwangerschap verandert er in korte tijd veel in uw lichaam. Op de spieren in de rug, schouders en bekken komt een steeds zwaardere belasting. Onze traditionele zwangerschapsmassage geeft extra aandacht aan deze spieren en zorgt ervoor dat u kunt ontspannen. Maak online een afspraak voor een massage met verwarmde oliën voor zwangere vrouwen.

v.a. 45 euro

Hot stone massage

De traditionele “hot stone” massage is een eeuwenoude therapie die het lichaam en de geest kalmeert en revitaliseert. Het is een unieke behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van warme basaltstenen die op strategische punten op het lichaam worden geplaatst en gebruikt om te masseren.

v.a. 40 euro

Balinese massage

Ervaar de helende kracht van Balinese massage, een traditionele therapie die lichaam en geest revitaliseert. Deze unieke massage uit Bali, met technieken zoals kneden, strekken en acupressuur, stimuleert de bloedcirculatie, vermindert stress en bevordert een natuurlijke balans voor een gezonder en evenwichtiger leven.

v.a. 40 euro

Thaise voetmassage

De Traditionele Thaise Voetmassage is een eeuwenoude kunst die zijn wortels heeft in de rijke cultuur en tradities van Thailand. Deze massagevorm is gebaseerd op het principe dat de voeten de spiegel zijn van het hele lichaam

v.a. 40 euro

Combinatiemassage

Ervaar de ultieme combinatie van geestelijke en fysieke ontspanning met de Thaise combinatie massage. Deze doeltreffende massage biedt talloze voordelen voor uw lichaam en geest.

v.a. 40 euro

Thaise aroma massage

De traditionele Thaise aroma massage is een betoverende ervaring die het lichaam en de geest verkwikt. Het combineert de oude kunst van de Thaise massage met de heerlijke geuren van aromatische oliën

v.a. 40 euro

Sportmassage

De sportmassage is een gespecialiseerde vorm van massage die gericht is op het verbeteren van de prestaties en het versnellen van het herstel van sporters

v.a. 40 euro

Anti –Stress massage

Ontdek de weldaden van anti-stress massage op onze website. Deze rustgevende massage, gericht op spierontspanning en geestelijke kalmte, vermindert effectief stress en bevordert welzijn door verbeterde bloedsomloop en verlaagde stresshormonen. Perfect voor een gezonde, ontspannen levensstijl.

v.a. 40 euro

Ontspanningsmassage

De Traditionele Ontspanningsmassage is een tijdloze kunst die zijn oorsprong vindt in verschillende oude beschavingen over de hele wereld. Deze massagevorm is gericht op het ontspannen van het lichaam, het verlichten van spanning en het bevorderen van een gevoel van innerlijke rust en harmonie.

v.a. 45 euro

Gezichtsbehandeling

Geniet van een Thaise gezichtsbehandeling die je huid laat stralen met een grondige reiniging, ontspannende gezichtsmassage en diepreinigend masker. Laat je verwennen met traditionele Thaise ingrediënten en technieken voor een verfrissende en revitaliserende ervaring. Voel je herboren en volledig ontspannen na deze verkwikkende behandeling

v.a. 40 euro

Deep tissue massage

Een krachtige manier om je lichaam in balans te brengen, is de deep tissue massage. Deze massage maakt gebruik van diepe, langzame massagetechnieken om de zogenaamde ‘energiestroom’ te verbeteren, waardoor alle stress en spanning uit zowel lichaam als geest vloeien. Het is bij uitstek geschikt voor mensen met langdurig opgehoopte spanning. Bovendien zijn de resultaten snel merkbaar, waardoor je je al snel beter voelt en klaar bent om de wereld aan te kunnen.

Onze dienstverlening

Wij streven ernaar om onze dienstverlening voor iedereen toegankelijk te maken. Onze massages bevorderen de bloedsomloop, helpen bij het verwijderen van giftige stoffen en stimuleren de vrijlating van hormonen die ontspanning bevorderen. Onze studio is smaakvol ingericht en biedt een aangename ambiance met geuren, licht en geluid. Zen, esoterische en new age elementen creëren een gevoel van “even weg naar het oosten”. Bovendien hanteren wij aantrekkelijke prijzen.

Fa thai

Over ons

Fa is al 40 jaar gediplomeerd masseuse. Zij heeft vele masseurs in Thailand en Nederland begeleid en opgeleid. Sinds 2018 is zij zelfstandig actief aan de Croeselaan in Utrecht. Tien is al 35 jaar gediplomeerd masseuse en is opgeleid aan de Wat Po Traditional Medical School in Bangkok. Zij heeft eerder zelfstandig praktijk gehouden in Alkmaar en Beverwijk. Zij heeft ook geadviseerd bij het opzetten van massagepraktijken van enkele bekende massagepraktijken in Utrecht en omgeving. Alle medewerkers van Fa Thaise Massage zijn gediplomeerd masseur.

Zeer goedkope parkeerplaatsen vindt u op 2 minuten lopen aan de DaCostakade 45 3521VS Utrecht (€ 2,50 per uur).