Duo of Trio Massage

Samen Ontspannen met Vrienden

Heb je zin om samen met drie vrienden of vriendinnen heerlijk te ontspannen? Boek dan onze exclusieve Trio Massage! Deze unieke ervaring biedt jullie de mogelijkheid om gezamenlijk te genieten van een weldadige massage in een rustgevende omgeving.

Bij aankomst in onze massagesalon kunnen jullie individueel aangeven welke massage jullie voorkeur heeft. Of je nu kiest voor een ontspannende Thaise massage, een verkwikkende sportmassage of een rustgevende aromatherapie, wij zorgen ervoor dat iedereen de behandeling krijgt die hij of zij wenst.

Hoe werkt het? Een single of een duo massage kunt u gewoon via de website boeken. Omdat onze online boekingswidget alleen geschikt is voor single en duo massages, neem je voor een Trio Massage eenvoudig contact met ons op via WhatsApp, telefoon of e-mail. Wij sturen jullie dan een uitnodigingslink waarmee je een boeking voor drie personen tegelijk kunt maken.

Waarom kiezen voor een Trio Massage?

 • Samen genieten: Ervaar de ontspanning en gezelligheid van een gezamenlijke massage.
 • Persoonlijke keuze: Bij aankomst kiest ieder zijn of haar eigen massagebehandeling.
 • Eenvoudig boeken: Vraag een uitnodigingslink aan en boek gemakkelijk voor drie personen.

Laat de dagelijkse stress achter je en beleef een unieke en ontspannende ervaring samen met je beste vrienden. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jullie Trio Massage te boeken

Prijzen

 • Drie personen (30 min)
  €120,-
 • Drie personen (60 min)
  €195,-
 • Drie personen (90 min)
  €300,-

Vragen over deze behandeling?
Neem gerust contact met ons op!