Gezichtsbehandeling

Trakteer uzelf op een moment van pure ontspanning en schoonheid met onze exclusieve Fa Thai gezichtsbehandeling. Bij Fa Thai begrijpen we het belang van een goed verzorgde huid. Onze huid is immers het visitekaartje dat we dagelijks aan de wereld tonen. Daarom hebben we een gezichtsbehandeling samengesteld die niet alleen gericht is op het verfraaien van uw uiterlijk, maar ook op het bevorderen van uw huidgezondheid.

Onze Fa Thai gezichtsbehandeling is een symfonie van natuurlijke ingrediënten en innovatieve technologieën, ontworpen om uw huid te laten stralen van binnenuit. We combineren de helende krachten van groente-extracten, de voedende eigenschappen van honing, en de hydraterende werking van natuursuikers om uw huid te verzorgen en te verwennen. Deze natuurproducten staan bekend om hun zuiverende, kalmerende en revitaliserende effecten, waardoor ze perfect zijn voor elke huidtype.

Een bijzondere toevoeging aan onze behandeling is het gebruik van de Ionische Spuitmachine. Deze geavanceerde technologie helpt de natuurlijke ingrediënten dieper in de huid te penetreren, waardoor de effectiviteit van onze behandeling aanzienlijk wordt verhoogd. Het resultaat is een diep gehydrateerde, zachte en soepele huid die van binnenuit straalt.

Bij Fa Thai zetten we uw welzijn voorop. Onze gezichtsbehandeling biedt niet alleen een moment van ontspanning, maar ook een ultieme verwennerij die uw huid laat stralen. Of u nu te maken heeft met een droge, vette, gevoelige of gecombineerde huid, onze behandeling is aangepast aan uw specifieke behoeften om de beste resultaten te garanderen.

Gun uzelf de luxe van een Fa Thai gezichtsbehandeling en ontdek de transformatie naar een stralende en gezonde huid. Bezoek ons en laat u meenemen op een reis waar schoonheid en natuur hand in hand gaan. Wacht niet langer en boek vandaag nog uw verwenmoment bij Fa Thai, waar wij met passie en expertise werken aan de schoonheid die u verdient.

Prijzen

 • Single (30 min)
  €45,-
 • Single (60 min)
  €75,-
 • Duo (samen - 30 min)
  €90,-
 • Duo (samen - 60 min)
  €150,-

Reserveren

Online reservering

Voor het reserveren van een behandeling hoef je alleen maar op de reserveringsbutton te klikken die je onder elke gewenste behandeling vindt. Je wordt dan doorgestuurd naar ons online boekingsysteem, aangedreven door Salonized. Hier kun je de actuele beschikbaarheid bekijken en direct je gewenste massage inplannen.

Telefonische reservering

Om ervoor te zorgen dat we zo goed mogelijk bereikbaar zijn, hebben we een zakelijk mobiel reserveringsnummer. Als je vragen hebt of informatie wilt, neem dan telefonisch contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen, je te informeren en advies te geven over de juiste behandelingen die bij jou passen. Mocht je ons niet kunnen bereiken omdat het momenteel druk is, laat dan gerust een bericht achter. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Vragen over deze behandeling?
Neem gerust contact met ons op!