Gezichtsbehandeling

Trakteer uzelf op een weldaad voor uw gezicht met onze Fa Thai gezichtsbehandelingen en geniet van de ultieme verwennerij voor een stralende en gezonde huid. Fa Thai biedt twee verkwikkende gezichtsbehandelingen aan om uw huid te laten stralen:

Fa Thai Gezichtsbehandeling (45 minuten)

Kosten: €65,-

Fa Thai Botanische Gezichtsbehandeling (60 min)

Kosten: €75,-

Reserveren

Online reservering

Voor het reserveren van een behandeling hoef je alleen maar op de reserveringsbutton te klikken die je onder elke gewenste behandeling vindt. Je wordt dan doorgestuurd naar ons online boekingsysteem, aangedreven door Salonized. Hier kun je de actuele beschikbaarheid bekijken en direct je gewenste massage inplannen.

Telefonische reservering

Om ervoor te zorgen dat we zo goed mogelijk bereikbaar zijn, hebben we een zakelijk mobiel reserveringsnummer. Als je vragen hebt of informatie wilt, neem dan telefonisch contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen, je te informeren en advies te geven over de juiste behandelingen die bij jou passen. Mocht je ons niet kunnen bereiken omdat het momenteel druk is, laat dan gerust een bericht achter. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Vragen over deze behandeling?
Neem gerust contact met ons op!