Deep Tissue Massage

Een krachtige manier om je lichaam in balans te brengen, is de deep tissue massage. Deze massage maakt gebruik van diepe, langzame massagetechnieken om de zogenaamde ‘energiestroom’ te verbeteren, waardoor alle stress en spanning uit zowel lichaam als geest vloeien. Het is bij uitstek geschikt voor mensen met langdurig opgehoopte spanning. Bovendien zijn de resultaten snel merkbaar, waardoor je je al snel beter voelt en klaar bent om de wereld aan te kunnen.

De focus van de deep tissue massage ligt voornamelijk op het bindweefsel rondom je spieren. Door dit bindweefsel los te masseren, ontstaat er meer ruimte voor je spieren, vooral belangrijk als je langdurig in dezelfde houding zit, bijvoorbeeld achter een beeldscherm. De massage vermindert de ‘vastzittende’ sensatie die het bindweefsel kan veroorzaken, waardoor je lichaam comfortabeler aanvoelt. Bovendien heeft de massage gunstige effecten op huidveroudering en stevigheid van de huid.

Wat kun je verwachten tijdens een deep tissue massage? De masseur gebruikt de vingers, duimen, zachte vuisten of de onderarm en elleboog om langzame, krachtige en diepe bewegingen te maken. De druk wordt geleidelijk opgevoerd, waarbij pijnpunten worden aangepakt. Hoewel sommige plekken gevoelig kunnen zijn, is het belangrijk om zo rustig mogelijk te blijven liggen om optimaal van de massage te profiteren. De masseur zal doorgaan totdat alles losser en je volledig ontspannen bent.

De voordelen van een deep tissue massage zijn talrijk. Het kan de circulatie van zuurstof en bloed verbeteren in gebieden waar spieren chronisch verkrampt zijn. Littekenweefsel en verklevingen kunnen worden losgemaakt, wat de bewegingsvrijheid verbetert. De massage vermindert spanning en stress, wat op zijn beurt de bloeddruk kan verbeteren. Bovendien stimuleert het de aanmaak van serotonine, het ‘gelukshormoon’, waardoor je je letterlijk weer heerlijk in je vel voelt zitten. Kortom, de deep tissue massage biedt een reeks gezondheidsvoordelen en is een effectieve manier om lichaam en geest te revitaliseren.

Prijzen

 • Single (30 min)
  €40,-
 • Single (60 min)
  €65,-
 • Single (90 min)
  €100,-
 • Duo (samen - 30 min)
  €80,-
 • Duo (samen - 60 min)
  €130,-
 • Duo (samen - 90 min)
  €200,-

Reserveren

Online reservering

Voor het reserveren van een behandeling hoef je alleen maar op de reserveringsbutton te klikken die je onder elke gewenste behandeling vindt. Je wordt dan doorgestuurd naar ons online boekingsysteem, aangedreven door Salonized. Hier kun je de actuele beschikbaarheid bekijken en direct je gewenste massage inplannen.

Telefonische reservering

Om ervoor te zorgen dat we zo goed mogelijk bereikbaar zijn, hebben we een zakelijk mobiel reserveringsnummer. Als je vragen hebt of informatie wilt, neem dan telefonisch contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen, je te informeren en advies te geven over de juiste behandelingen die bij jou passen. Mocht je ons niet kunnen bereiken omdat het momenteel druk is, laat dan gerust een bericht achter. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Vragen over deze behandeling?
Neem gerust contact met ons op!