De Zwangerschapsmassage

Een Moment van Ontspanning en Verlichting

Tijdens de zwangerschap verandert het lichaam van een vrouw op verschillende manieren. Deze fysieke veranderingen kunnen soms leiden tot ongemakken en spanning in het lichaam. De zwangerschapsmassage is een speciale vorm van massage die is ontworpen om aan de behoeften van aanstaande moeders tegemoet te komen en hen te helpen ontspannen en verlichting te bieden.

De zwangerschapsmassage richt zich op het verminderen van pijn, het verminderen van stress en het bevorderen van een gevoel van welzijn tijdens deze bijzondere periode van het leven van een vrouw. De massage wordt uitgevoerd door een ervaren therapeut die specifieke technieken en posities gebruikt om het comfort en de veiligheid van de moeder te waarborgen.

Tijdens de massage worden zachte en kalmerende bewegingen gebruikt om de spieren te ontspannen en spanning te verlichten. Er wordt extra aandacht besteed aan gebieden die tijdens de zwangerschap vaak onder druk staan, zoals de rug, schouders en bekken. De massage helpt de bloedsomloop te verbeteren, het lymfestelsel te stimuleren en de afvoer van afvalstoffen te bevorderen.

Naast fysieke voordelen biedt de zwangerschapsmassage ook emotionele ondersteuning. Het kan helpen om angstgevoelens en stress te verminderen, het gevoel van verbondenheid met de baby te versterken en een moment van rust en ontspanning te creëren voor de aanstaande moeder.

Het is belangrijk op te merken dat de zwangerschapsmassage veilig is voor zowel moeder als baby wanneer deze wordt uitgevoerd door een getrainde professional. De therapeut past de massage aan op basis van de individuele behoeften en het trimester van de zwangerschap.

Kortom, de zwangerschapsmassage biedt een kostbaar moment van ontspanning en verlichting voor aanstaande moeders. Het is een gelegenheid om te genieten van een rustgevende massage die specifiek is afgestemd op de behoeften van het lichaam tijdens de zwangerschap. Laat de spanning en ongemakken van de zwangerschap achter je en gun jezelf een moment van welverdiende rust en ontspanning.

Prijzen

 • Single (30 min)
  €45,-
 • Single (60 min)
  €75,-
 • Single (90 min)
  €110,-
 • Duo (samen - 30 min)
  €90,-
 • Duo (samen - 60 min)
  €150,-
 • Duo (samen - 90 min)
  €220,-

Reserveren

Online reservering

Voor het reserveren van een behandeling hoef je alleen maar op de reserveringsbutton te klikken die je onder elke gewenste behandeling vindt. Je wordt dan doorgestuurd naar ons online boekingsysteem, aangedreven door Salonized. Hier kun je de actuele beschikbaarheid bekijken en direct je gewenste massage inplannen.

Telefonische reservering

Om ervoor te zorgen dat we zo goed mogelijk bereikbaar zijn, hebben we een zakelijk mobiel reserveringsnummer. Als je vragen hebt of informatie wilt, neem dan telefonisch contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen, je te informeren en advies te geven over de juiste behandelingen die bij jou passen. Mocht je ons niet kunnen bereiken omdat het momenteel druk is, laat dan gerust een bericht achter. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Vragen over deze behandeling?
Neem gerust contact met ons op!