De Traditionele Thaise Voetmassage

Een Verkwikkende Reis naar Ontspanning en Balans

De Traditionele Thaise Voetmassage is een eeuwenoude kunst die zijn wortels heeft in de rijke cultuur en tradities van Thailand. Deze massagevorm is gebaseerd op het principe dat de voeten de spiegel zijn van het hele lichaam, en door middel van stimulatie en massage van specifieke punten op de voeten, kunnen fysieke en mentale blokkades worden opgeheven en het natuurlijke genezingsproces worden bevorderd.

De Thaise cultuur hecht veel waarde aan de voeten. Ze worden beschouwd als een heilig deel van het lichaam en het centrum van vitaliteit en energie. Volgens de Thaise traditie stroomt er een levensenergie, genaamd “prana” of “lom”, door het lichaam via energiekanalen, ook wel “sen” genoemd. Deze kanalen komen samen in de voeten en het stimuleren ervan heeft een positief effect op het hele lichaam.

Bij de Traditionele Thaise Voetmassage worden verschillende massagetechnieken gebruikt, zoals drukpuntmassage, duimtechnieken en wrijven, om de energiekanalen in de voeten te openen en blokkades op te heffen. Dit helpt niet alleen om fysieke spanning en vermoeidheid in de voeten te verlichten, maar heeft ook een diepgaand effect op het hele lichaam. Door het stimuleren van de reflexpunten op de voeten, die overeenkomen met verschillende organen en systemen in het lichaam, kunnen verstoringen in het lichaam worden opgespoord en behandeld.

Een van de belangrijkste voordelen van de Traditionele Thaise Voetmassage is het bevorderen van ontspanning en het verminderen van stress. Veel mensen ervaren een diepe staat van ontspanning tijdens de massage, waardoor ze zich kalmer en evenwichtiger voelen. Bovendien kan de massage helpen bij het verbeteren van de bloedcirculatie en het stimuleren van het lymfestelsel, waardoor afvalstoffen uit het lichaam worden verwijderd en het immuunsysteem wordt versterkt.

De Traditionele Thaise Voetmassage kan ook specifieke klachten en aandoeningen verlichten. Het kan helpen bij het verminderen van voetpijn en -spanning, het verlichten van hielspoor, het verbeteren van de mobiliteit van de voeten en het verminderen van zwelling. Bovendien kan het verlichting bieden bij hoofdpijn, slapeloosheid, spijsverteringsproblemen en zelfs stressgerelateerde klachten.

Naast de fysieke voordelen biedt de Traditionele Thaise Voetmassage ook een diepgaande ontspanning voor de geest. Het is een moment van rust en introspectie, waarin men kan loslaten en in contact kan komen met het eigen innerlijke welzijn. Het is een verkwikkende reis naar balans en harmonie, waarbij lichaam en geest in harmonie worden gebracht.
Kortom, de Traditionele Thaise Voetmassage is een prima behandeling om uw lichaam en geest weer in balans te brengen.

Prijzen

 • Single (30 min)
  €40,-
 • Single (60 min)
  €65,-
 • Duo (samen - 30 min)
  €80,-
 • Duo (samen - 60 min)
  €130,-

Prijzen

 • Single (30 min) €40,-
 • Single (60 min) €65,-
 • Single (90 min) €100,-
 • Duo (samen - 30 min) €80,-
 • Duo (samen - 60 min) €130,-
 • Duo (samen - 90 min) €200,-

Reserveren

Online reservering

Voor het reserveren van een behandeling hoef je alleen maar op de reserveringsbutton te klikken die je onder elke gewenste behandeling vindt. Je wordt dan doorgestuurd naar ons online boekingsysteem, aangedreven door Salonized. Hier kun je de actuele beschikbaarheid bekijken en direct je gewenste massage inplannen.

Telefonische reservering

Om ervoor te zorgen dat we zo goed mogelijk bereikbaar zijn, hebben we een zakelijk mobiel reserveringsnummer. Als je vragen hebt of informatie wilt, neem dan telefonisch contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen, je te informeren en advies te geven over de juiste behandelingen die bij jou passen. Mocht je ons niet kunnen bereiken omdat het momenteel druk is, laat dan gerust een bericht achter. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Vragen over deze behandeling?
Neem gerust contact met ons op!