De Traditionele Thaise Aroma Massage

Een Verkwikkende Ervaring voor Lichaam en Geest

De traditionele Thaise aroma massage is een betoverende ervaring die het lichaam en de geest verkwikt. Het combineert de oude kunst van de Thaise massage met de heerlijke geuren van aromatische oliën, waardoor een harmonieuze en ontspannende behandeling ontstaat.

Bij een traditionele Thaise aroma massage wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige essentiële oliën die zorgvuldig zijn geselecteerd op hun kalmerende, verfrissende of revitaliserende eigenschappen. De aroma’s worden zorgvuldig gemengd en toegepast tijdens de massage om een gevoel van balans en welzijn te bevorderen.

De massage begint met zachte en ritmische bewegingen om het lichaam te ontspannen en de geest tot rust te brengen. Vervolgens worden langere en diepere strijkbewegingen gebruikt om de spieren los te maken en eventuele spanningen of knopen te verlichten.

Terwijl de therapeut de massage uitvoert, vullen de heerlijke geuren van de oliën de ruimte en stimuleren ze de zintuigen. De geurige oliën hebben niet alleen een kalmerend effect, maar ze kunnen ook een positieve invloed hebben op de gemoedstoestand en emoties.

Naast het ontspannen van de spieren en het kalmeren van de geest, heeft de traditionele Thaise aroma massage nog andere voordelen. Het kan de bloedcirculatie verbeteren, de stofwisseling stimuleren en het immuunsysteem versterken. Bovendien kan het helpen bij het verlichten van pijn, het verminderen van stress en het bevorderen van een diepe en herstellende slaap.

Deze massage is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een moment van pure ontspanning en verjonging. Of je nu last hebt van stress, spierspanning of gewoon een moment voor jezelf wilt, de traditionele Thaise aroma massage biedt een rustgevende en revitaliserende ervaring.

Kortom, de traditionele Thaise aroma massage is een heerlijke behandeling die zowel het lichaam als de geest verkwikt. De combinatie van de oude Thaise massagetechnieken en de kalmerende aroma’s van de oliën zorgt voor een harmonieuze en ontspannende ervaring. Gun jezelf deze bijzondere behandeling en geniet van de vele voordelen die het te bieden heeft.

Prijzen

 • Single (30 min)
  €40,-
 • Single (60 min)
  €65,-
 • Single (90 min)
  €100,-
 • Duo (samen - 30 min)
  €80,-
 • Duo (samen - 60 min)
  €130,-
 • Duo (samen - 90 min)
  €200,-

Reserveren

Online reservering

Voor het reserveren van een behandeling hoef je alleen maar op de reserveringsbutton te klikken die je onder elke gewenste behandeling vindt. Je wordt dan doorgestuurd naar ons online boekingsysteem, aangedreven door Salonized. Hier kun je de actuele beschikbaarheid bekijken en direct je gewenste massage inplannen.

Telefonische reservering

Om ervoor te zorgen dat we zo goed mogelijk bereikbaar zijn, hebben we een zakelijk mobiel reserveringsnummer. Als je vragen hebt of informatie wilt, neem dan telefonisch contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen, je te informeren en advies te geven over de juiste behandelingen die bij jou passen. Mocht je ons niet kunnen bereiken omdat het momenteel druk is, laat dan gerust een bericht achter. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Vragen over deze behandeling?
Neem gerust contact met ons op!