De Traditionele Ontspanningsmassage

Een Reis naar Innerlijke Rust en Harmonie

De Traditionele Ontspanningsmassage is een tijdloze kunst die zijn oorsprong vindt in verschillende oude beschavingen over de hele wereld. Deze massagevorm is gericht op het ontspannen van het lichaam, het verlichten van spanning en het bevorderen van een gevoel van innerlijke rust en harmonie.

De Traditionele Ontspanningsmassage staat bekend om zijn kalmerende en verzachtende werking op zowel het lichaam als de geest. Het is een holistische benadering van wellness, waarbij de therapeut gebruikmaakt van verschillende massagetechnieken om spanning en stress in het lichaam los te laten.

Een van de belangrijkste technieken die wordt gebruikt tijdens de Traditionele Ontspanningsmassage is het kneden en strijken van de spieren. Door middel van zachte druk en vloeiende bewegingen worden de spieren gekalmeerd en ontspannen, waardoor spanning en knopen worden verminderd. Dit helpt niet alleen bij het verlichten van fysieke pijn en ongemak, maar bevordert ook de doorbloeding en het afvoeren van afvalstoffen uit het lichaam.

Naast het kneden en strijken van de spieren, worden tijdens de Ontspanningsmassage ook vaak langzame, ritmische bewegingen en lichte druk gebruikt. Dit heeft een kalmerend effect op het zenuwstelsel en helpt de geest te ontspannen. Het creëert een gevoel van geborgenheid en rust, waardoor de ontvanger zich diep kan ontspannen en stress kan loslaten.

Een ander belangrijk aspect van de Traditionele Ontspanningsmassage is de aandacht voor de ademhaling. Door bewust te ademen tijdens de massage wordt het lichaam voorzien van zuurstof en worden spanning en stress losgelaten. Dit helpt bij het creëren van een diepe ontspanning en een gevoel van kalmte en welzijn.

De Traditionele Ontspanningsmassage kan verschillende voordelen bieden voor zowel het lichaam als de geest. Naast het verlichten van fysieke spanning en pijn, kan het ook helpen bij het verminderen van stress en angstgevoelens, het verbeteren van de slaapkwaliteit en het bevorderen van een algeheel gevoel van welzijn. Het is een moment van self-care en zelfliefde, waarbij men de tijd neemt om te ontspannen en te herstellen.

Het is belangrijk op te merken dat de Traditionele Ontspanningsmassage niet alleen een tijdelijke verlichting biedt, maar ook een positieve invloed heeft op de algehele gezondheid op de lange termijn. Door regelmatig een Ontspanningsmassage te ondergaan, kan men de negatieve effecten van stress en spanning verminderen en een gezondere levensstijl bevorderen.

Kortom, de Traditionele Ontspanningsmassage is een reis naar innerlijke rust en harmonie. Het is een moment van ontspanning en verzorging, waarbij het lichaam en de geest in balans worden gebracht.

Prijzen

 • Single (30 min)
  €40,-
 • Single (60 min)
  €65,-
 • Single (90 min)
  €100,-
 • Duo (samen - 30 min)
  €80,-
 • Duo (samen - 60 min)
  €130,-
 • Duo (samen - 90 min)
  €200,-

Reserveren

Online reservering

Voor het reserveren van een behandeling hoef je alleen maar op de reserveringsbutton te klikken die je onder elke gewenste behandeling vindt. Je wordt dan doorgestuurd naar ons online boekingsysteem, aangedreven door Salonized. Hier kun je de actuele beschikbaarheid bekijken en direct je gewenste massage inplannen.

Telefonische reservering

Om ervoor te zorgen dat we zo goed mogelijk bereikbaar zijn, hebben we een zakelijk mobiel reserveringsnummer. Als je vragen hebt of informatie wilt, neem dan telefonisch contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen, je te informeren en advies te geven over de juiste behandelingen die bij jou passen. Mocht je ons niet kunnen bereiken omdat het momenteel druk is, laat dan gerust een bericht achter. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Vragen over deze behandeling?
Neem gerust contact met ons op!