De Traditionele NuadThaise Massage

Een Eeuwenoude Helende Kunst

NuadThaise Massage

De Traditionele Nuad Thai Massage is een van de oudste geneesmethoden ter wereld. Deze massage is effectief bij het verlichten van zowel lichamelijke als psychische klachten, en het stimuleren van de bloedsomloop. Een Nuad Thai massage kan helpen bij klachten zoals chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stress, stijve spieren en gewrichten. Het doel van de traditionele Nuad Thai massage is om het lichaam te harmoniseren en blokkades op te heffen. Deze massagevorm is erkend als immaterieel erfgoed door UNESCO.

Voor een volledige behandeling wordt het aanbevolen om 1,5 uur te reserveren. U kunt ook kiezen voor een reservering van een uur of een half uur.

Een eeuwenoude helende kunst

De Traditionele NuadThaise Massage, ook wel bekend als de Thaise yogamassage, is een eeuwenoude helende kunst die zijn oorsprong vindt in het oude koninkrijk van Siam, het hedendaagse Thailand. Deze massagevorm is diep geworteld in de Thaise cultuur en heeft zich in de loop der tijd ontwikkeld tot een geavanceerde techniek voor het bevorderen van gezondheid en welzijn.

Met zijn geschiedenis die teruggaat tot meer dan 2.500 jaar geleden, is de Traditionele NuadThaise Massage een van de oudste geneesmethoden ter wereld. Het wordt beschouwd als een integraal onderdeel van de Thaise geneeskunde en heeft zelfs een plek gekregen op de UNESCO-lijst van immaterieel erfgoed. Deze erkenning getuigt van de waarde en de diepgaande impact die deze massagevorm heeft gehad op de Thaise samenleving.

Wat maakt de Traditionele NuadThaise Massage zo bijzonder? Het is een unieke combinatie van acupressuur, yoga en passieve stretching, waarbij de therapeut gebruikmaakt van zijn handen, ellebogen, knieën en voeten om druk uit te oefenen op specifieke punten op het lichaam van de ontvanger. Door de druk te combineren met stretchoefeningen worden de energiebanen in het lichaam gestimuleerd en geblokkeerde energie vrijgemaakt. Dit helpt om de balans te herstellen en de natuurlijke helende processen van het lichaam te bevorderen.

Een van de belangrijkste voordelen van de Traditionele NuadThaise Massage is het vermogen om zowel lichamelijke als psychische klachten te verlichten. De massage helpt bij het verminderen van stress en spanning, het verlichten van pijn en het verbeteren van de bloedsomloop. Het kan ook helpen bij het verlichten van rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten, en het verminderen van de symptomen van chronische vermoeidheid.

Een ander uniek aspect van de Traditionele NuadThaise Massage is het concept van energetische balans. Volgens de Thaise geneeskunde stroomt er levensenergie, genaamd “lom,” door het lichaam via energiekanalen, ook wel “sen” genoemd. Wanneer deze energiekanalen geblokkeerd raken, kunnen er fysieke en emotionele klachten ontstaan. De massage helpt bij het herstellen van de balans in deze energiekanalen, waardoor de energie vrij kan stromen en het lichaam in harmonie kan functioneren.

Bij het ondergaan van een Traditionele NuadThaise Massage is het belangrijk om te weten dat het meer is dan alleen een fysieke ervaring. Het is een holistische benadering van gezondheid en welzijn, waarbij het lichaam, de geest en de ziel in harmonie worden gebracht. De massage wordt uitgevoerd op een mat op de grond, waarbij de ontvanger comfortabele kleding draagt

Prijzen

 • Single (30 min)
  €40,-
 • Single (60 min)
  €65,-
 • Single (90 min)
  €100,-
 • Duo (samen - 30 min)
  €80,-
 • Duo (samen - 60 min)
  €130,-
 • Duo (samen - 90 min)
  €200,-

Reserveren

Online reservering

Voor het reserveren van een behandeling hoef je alleen maar op de reserveringsbutton te klikken die je onder elke gewenste behandeling vindt. Je wordt dan doorgestuurd naar ons online boekingsysteem, aangedreven door Salonized. Hier kun je de actuele beschikbaarheid bekijken en direct je gewenste massage inplannen.

Telefonische reservering

Om ervoor te zorgen dat we zo goed mogelijk bereikbaar zijn, hebben we een zakelijk mobiel reserveringsnummer. Als je vragen hebt of informatie wilt, neem dan telefonisch contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen, je te informeren en advies te geven over de juiste behandelingen die bij jou passen. Mocht je ons niet kunnen bereiken omdat het momenteel druk is, laat dan gerust een bericht achter. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Vragen over deze behandeling?
Neem gerust contact met ons op!