De Traditionele "Hot Stone" Massage

Een Verwarmende en Ontspannende Ervaring

De traditionele “hot stone” massage is een eeuwenoude therapie die het lichaam en de geest kalmeert en revitaliseert. Het is een unieke behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van warme basaltstenen die op strategische punten op het lichaam worden geplaatst en gebruikt om te masseren.

De basaltstenen zijn glad, gepolijst en hebben een natuurlijke warmtebehoudende eigenschap. Ze worden vooraf verwarmd in water tot een aangename temperatuur en vervolgens op specifieke delen van het lichaam geplaatst, zoals langs de ruggengraat, op de buik of tussen de tenen. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor ontspanning en verlichting van spanning.

Tijdens de massage gebruikt de therapeut de warme stenen om zachte en ritmische bewegingen uit te voeren op het lichaam. De warmte van de stenen helpt de spieren te ontspannen, de bloedcirculatie te verbeteren en de energiestroom in het lichaam te stimuleren. Dit draagt bij aan een gevoel van diepe ontspanning en welzijn.

Naast de fysieke voordelen, heeft de traditionele “hot stone” massage ook een positieve invloed op de geest. De warmte en het gewicht van de stenen creëren een gevoel van geborgenheid en helpen stress en spanning los te laten. De combinatie van warmte en massage werkt diep ontspannend en brengt een gevoel van innerlijke rust en balans.

Deze massage is geschikt voor iedereen die op zoek is naar ontspanning, verlichting van spierspanning en het herstellen van de balans in het lichaam. Het is vooral ideaal voor mensen die last hebben van stress, vermoeidheid, pijnlijke spieren en gewrichten.

Kortom, de traditionele “hot stone” massage biedt een unieke en verwarmende ervaring die zowel het lichaam als de geest verzacht en ontspant. De warmte van de stenen en de kalmerende bewegingen van de therapeut zorgen voor een diepe ontspanning en revitalisatie. Gun jezelf deze bijzondere behandeling en laat de warmte van de stenen je zorgen wegsmelten en je lichaam en geest vernieuwen.

 

Prijzen

 • Single (30 min)
  €45,-
 • Single (60 min)
  €75,-
 • Duo (samen - 30 min)
  €90,-
 • Duo (samen - 60 min)
  €150,-

Vragen over deze behandeling?
Neem gerust contact met ons op!