De sportmassage

Een Verwarmende en Ontspannende Ervaring

De sportmassage is een gespecialiseerde vorm van massage die gericht is op het verbeteren van de prestaties en het versnellen van het herstel van sporters. Het is een essentieel onderdeel geworden van het trainingsregime van zowel professionele atleten als recreatieve sporters.

De sportmassage richt zich op het behandelen en voorkomen van blessures, het verminderen van spierspanning en het bevorderen van flexibiliteit en mobiliteit. Het is een intensieve vorm van massage die diep in de spieren doordringt om knopen, spanning en verklevingen op te lossen.

Tijdens een sportmassage maakt de therapeut gebruik van verschillende technieken, waaronder diepe knedingen, fricties en stretching. Deze technieken helpen bij het losmaken van verkrampte spieren, het verminderen van zwelling en het verbeteren van de doorbloeding naar de spieren. Dit draagt bij aan een sneller herstel en het voorkomen van blessures.

Een belangrijk aspect van de sportmassage is de focus op specifieke spiergroepen en problematische gebieden. De therapeut zal zich richten op de spieren die het meest belast worden tijdens de specifieke sportactiviteit. Door deze spieren regelmatig te masseren, kunnen atleten hun prestaties optimaliseren en blessures voorkomen.

Naast het fysieke aspect heeft de sportmassage ook voordelen voor de geestelijke gezondheid. Het kan helpen bij het verminderen van stress en angstgevoelens die vaak gepaard gaan met intensieve sportactiviteiten. Het geeft sporters de mogelijkheid om te ontspannen en zich mentaal voor te bereiden op wedstrijden en trainingen.

Het is belangrijk op te merken dat de sportmassage niet alleen bedoeld is voor professionele atleten. Ook recreatieve sporters kunnen profiteren van deze vorm van massage. Of je nu een fanatieke hardloper bent of regelmatig naar de sportschool gaat, de sportmassage kan je helpen je prestaties te verbeteren en je lichaam te ondersteunen bij het herstel.

Kortom, de sportmassage is een waardevol instrument voor sporters van alle niveaus. Het helpt bij het voorkomen van blessures, het verbeteren van de prestaties en het versnellen van het herstelproces. Door regelmatig een sportmassage op te nemen in je trainingsroutine, kun je je lichaam in optimale conditie houden en genieten van langdurig sportplezier.

Prijzen

 • Single (30 min)
  €40,-
 • Single (60 min)
  €65,-
 • Single (90 min)
  €100,-
 • Duo (samen - 30 min)
  €80,-
 • Duo (samen - 60 min)
  €130,-
 • Duo (samen - 90 min)
  €200,-

Reserveren

Online reservering

Voor het reserveren van een behandeling hoef je alleen maar op de reserveringsbutton te klikken die je onder elke gewenste behandeling vindt. Je wordt dan doorgestuurd naar ons online boekingsysteem, aangedreven door Salonized. Hier kun je de actuele beschikbaarheid bekijken en direct je gewenste massage inplannen.

Telefonische reservering

Om ervoor te zorgen dat we zo goed mogelijk bereikbaar zijn, hebben we een zakelijk mobiel reserveringsnummer. Als je vragen hebt of informatie wilt, neem dan telefonisch contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen, je te informeren en advies te geven over de juiste behandelingen die bij jou passen. Mocht je ons niet kunnen bereiken omdat het momenteel druk is, laat dan gerust een bericht achter. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Vragen over deze behandeling?
Neem gerust contact met ons op!