Combinatiemassage

Ervaar de ultieme combinatie van geestelijke en fysieke ontspanning met de Thaise combinatie massage. Deze doeltreffende massage biedt talloze voordelen voor uw lichaam en geest.

Door diepe massage slagen worden beschadigde spieren hersteld, dankzij het verminderen van melkzuurophoping na intensieve trainingen en het bevorderen van het snel herstel van lichamelijke letsels. Bovendien draagt het rekken en masseren van de beschadigde spieren bij aan het vergroten van de flexibiliteit en het voorkomen van toekomstige blessures. De resultaten zijn een soepeler en veerkrachtiger lichaam, klaar om uitdagingen aan te gaan.

Maar de voordelen stoppen hier niet. De combinatie massage omvat ook een lichte aanraking van het hele lichaam met behulp van genezende pure essentiële oliën. Deze aromatische extracten zijn afkomstig van planten, bomen en kruiden en activeren de zenuwcellen in de neus wanneer ze worden waargenomen door hun geur. Deze activering stuurt impulsen naar het limbische systeem van de hersenen, dat nauw verbonden is met emoties en herinneringen. Het resultaat is een harmoniserende invloed op uw geestelijk welzijn.

Bovendien worden de pure essentiële oliën geabsorbeerd door de huid, waardoor niet alleen uw geest, maar ook uw lichaam en emoties worden gestimuleerd. Het mentale, fysieke en emotionele welzijn worden aangewakkerd, waardoor u zich verkwikt, in balans en verjongd voelt.
Kortom, de Thaise combinatie massage is een holistische benadering van ontspanning en welzijn. Het helpt uw lichaam te herstellen en uw geest te kalmeren, terwijl het u omhult met de helende kracht van natuurlijke essentiële oliën. Stap in een wereld van rust en sereniteit terwijl u zichzelf trakteert op deze verkwikkende ervaring.

Prijzen

 • Single (30 min)
  €40,-
 • Single (60 min)
  €65,-
 • Single (90 min)
  €100,-
 • Duo (samen - 30 min)
  €80,-
 • Duo (samen - 60 min)
  €130,-
 • Duo (samen - 90 min)
  €200,-

Reserveren

Online reservering

Voor het reserveren van een behandeling hoef je alleen maar op de reserveringsbutton te klikken die je onder elke gewenste behandeling vindt. Je wordt dan doorgestuurd naar ons online boekingsysteem, aangedreven door Salonized. Hier kun je de actuele beschikbaarheid bekijken en direct je gewenste massage inplannen.

Telefonische reservering

Om ervoor te zorgen dat we zo goed mogelijk bereikbaar zijn, hebben we een zakelijk mobiel reserveringsnummer. Als je vragen hebt of informatie wilt, neem dan telefonisch contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen, je te informeren en advies te geven over de juiste behandelingen die bij jou passen. Mocht je ons niet kunnen bereiken omdat het momenteel druk is, laat dan gerust een bericht achter. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Vragen over deze behandeling?
Neem gerust contact met ons op!