Boekingsvoorwaarden

Wijzigen / annuleren van een afspraak

Je kunt kosteloos annuleren tot 12 uur voor je afspraak. Als je de afspraak minder dan 12 uur voor het begintijdstip annuleert, of niet verschijnt op de afspraak, zijn er kosten aan verbonden. Zodra je een afspraak maakt, blokkeren wij dit tijdstip in onze agenda, waardoor niemand anders op dat moment kan boeken. Bij no-show of annulering binnen 12 uur brengen wij de volledige behandelprijs in rekening.

Last Minute boeking

Bij annulering van een last minute boeking wordt een betaling gerestitueerd mits de boeking niet eerder dan 2 uur voor de afspraak is gemaakt. Bij annulering wordt in dat geval € 2,50 administratiekosten in rekening gebracht.

Te laat komen

Als je later aankomt dan het geplande tijdstip, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Houd er rekening mee dat, vanwege de klant die na jou gepland staat, de behandeling mogelijk ingekort kan worden tegen betaling van het volledige tarief.

CONTRA-INDICATIES

Bepaalde behandelingen kunnen niet veilig worden toegepast bij bepaalde aandoeningen of onder bepaalde voorwaarden. In sommige gevallen wordt het afgeraden om bepaalde behandelingen te ondergaan. Hieronder vind je enkele contra-indicaties waarbij wij geen behandeling zullen uitvoeren:
– Besmettelijke huidziekte
– Beperkte contra-indicaties (dit gebied kan niet gemasseerd worden)
– Ontsteking in het te behandelen gebied
– Trombose in het te behandelen gebied (kans op embolie)
– Onwel zijn zonder bekende oorzaak
– Fractuur
– Spataders
– Vervellende huid
– Lokale infecties (verse littekens of tatoeages)
– Kwaadaardige tumoren in het te behandelen gebied (vanwege mogelijke stimulatie van groei en uitzaaiing). In sommige gevallen, zoals bij kanker of hartziekten, is het raadzaam om je behandelend arts te raadplegen voordat je een massage ondergaat. Als je toestemming hebt van je behandelend arts, kun je bij Fa Thaise gemasseerd worden.
VOOR- EN NAZORGINSTRUCTIES

Hoe bereid je je voor op een massage?

– Belangrijkste tip: geniet ervan, maak je hoofd leeg en focus volledig op jezelf. Zet je telefoon uit.
– Zorg dat je gedoucht bent voor de massage.
– U hoeft geen handdoek mee te nemen.
– Eet vooraf niet te veel.
– Laat (dure) sieraden thuis om te voorkomen dat je ze kwijtraakt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren voorwerpen.
– Na de massage: Drink voldoende water om afvalstoffen snel af te voeren via de nieren en de blaas. Massage stimuleert ook de bloedsomloop, waardoor water sneller uit het lichaam wordt afgevoerd. Dit kan uitdrogingsverschijnselen zoals hoofdpijn en misselijkheid voorkomen. Zorg er dus altijd voor dat je na een massage voldoende water drinkt, zodat de positieve effecten langer aanhouden.

Bedankt voor het lezen van onze boekingsvoorwaarden.