De Balinese massage

Een Eeuwenoude Balinese Kunst

Een Oase van Ontspanning

Ontdek de kunst van Balinese massage, een traditionele therapie die zowel lichaam als geest verkwikt. Deze massagevorm, afkomstig uit het idyllische Bali, combineert diverse technieken zoals kneden, strekken en acupressuur. De behandeling start vaak met zachte drukpunten en gaat over in intensievere bewegingen, gericht op diepe weefsels en spierknopen. 
 
Het unieke van een Balinese massage ligt in de harmonie tussen fysieke ontspanning en emotioneel welzijn. Het stimuleert de bloedcirculatie, vermindert stress en bevordert een natuurlijke balans in het lichaam. Ook helpt het bij het loslaten van opgebouwde spanning, wat leidt tot een algehele staat van ontspanning.
 
De voordelen zijn zowel onmiddellijk als langdurig. Naast het verminderen van pijn en stijfheid in spieren, verbetert deze massage de slaapkwaliteit, verhoogt het energieniveau en stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Een Balinese massage is meer dan een behandeling; het is een ervaring die bijdraagt aan een gezonder, evenwichtiger leven.

Een Oase van Ontspanning en Heling

In de wereld van wellness en holistische therapieën is de Balinese massage een uitblinker. Deze traditionele vorm van massage, die zijn oorsprong vindt op het Indonesische eiland Bali, combineert diverse technieken om een diepe staat van ontspanning te bevorderen en fysieke en emotionele genezing te ondersteunen.

De Oorsprong en Filosofie

De Balinese massage is diep geworteld in de Balinese cultuur, die een rijke traditie van natuurlijke geneeswijzen en spirituele praktijken kent. Deze massagevorm is geïnspireerd door de Indiase, Chinese en Indonesische geneeskundige tradities. Centraal staat de filosofie dat lichaam, geest en ziel onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en samen de algehele gezondheid beïnvloeden.

Technieken en Toepassingen

Een Balinese massage omvat een combinatie van zachte en diepe strijkbewegingen, kneden, tikken en acupressuur. Essentiële oliën, vaak met lokale geuren zoals frangipani of sandelhout, worden gebruikt om zowel de fysieke als de aromatherapeutische voordelen te verhogen. De massage richt zich op het stimuleren van de bloedcirculatie, het verlichten van spierspanning, en het bevorderen van ontspanning en welzijn.

Gezondheidsvoordelen

Naast de ontspannende effecten heeft een Balinese massage diverse gezondheidsvoordelen. Het kan helpen bij het verminderen van stress, angst en depressie. De verbeterde bloedcirculatie en stimulatie van het lymfestelsel ondersteunen de afvoer van gifstoffen uit het lichaam. Dit kan leiden tot een verbeterd immuunsysteem, meer energie en een betere gezondheid in het algemeen.

Een Holistische Ervaring

Een Balinese massage is meer dan alleen een fysieke behandeling; het is een holistische ervaring die zowel de geest als het lichaam kalmeert. Door de combinatie van fysieke massage met spirituele elementen biedt het een unieke manier om balans en harmonie te vinden.

Conclusie

De Balinese massage is een krachtige en veelzijdige therapie die past in de moderne zoektocht naar ontspanning en welzijn. Of u nu herstelt van fysieke klachten, stress wilt verminderen, of simpelweg een moment van rust zoekt, een Balinese massage biedt een verrijkende en verjongende ervaring. Het is een tijdloze praktijk die de eeuwenoude wijsheid van Bali tot leven brengt en een pad biedt naar een evenwichtiger en gezonder leven.

Prijzen

 • Single (30 min)
  €40,-
 • Single (60 min)
  €65,-
 • Single (90 min)
  €100,-
 • Duo (samen - 30 min)
  €80,-
 • Duo (samen - 60 min)
  €130,-
 • Duo (samen - 90 min)
  €200,-

Reserveren

Online reservering

Voor het reserveren van een behandeling hoef je alleen maar op de reserveringsbutton te klikken die je onder elke gewenste behandeling vindt. Je wordt dan doorgestuurd naar ons online boekingsysteem, aangedreven door Salonized. Hier kun je de actuele beschikbaarheid bekijken en direct je gewenste massage inplannen.

Telefonische reservering

Om ervoor te zorgen dat we zo goed mogelijk bereikbaar zijn, hebben we een zakelijk mobiel reserveringsnummer. Als je vragen hebt of informatie wilt, neem dan telefonisch contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen, je te informeren en advies te geven over de juiste behandelingen die bij jou passen. Mocht je ons niet kunnen bereiken omdat het momenteel druk is, laat dan gerust een bericht achter. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.