Anti-Stress Massage

De Sleutel tot Ontspanning

In onze hectische wereld is een anti-stress massage een effectief middel om ontspanning en welzijn te bevorderen. Deze zachte, rustgevende massage focust op het verminderen van spanning in het lichaam en het kalmeren van de geest. Met vloeiende, ritmische bewegingen werkt de masseur op de bovenste lagen van de spieren, waarbij gebruik wordt gemaakt van lichte tot middelmatige druk.

De voordelen van een anti-stress massage zijn veelzijdig. Het helpt bij het verlichten van spierspanning en bevordert een diepe staat van relaxatie. Dit draagt bij aan een vermindering van stresshormonen in het lichaam, wat resulteert in een verlaagd stressniveau en een verbeterd humeur. Bovendien stimuleert de massage de bloedsomloop, wat de zuurstoftoevoer naar de weefsels verbetert en het lichaam helpt bij het afvoeren van toxines.

Een regelmatige anti-stress massage kan een aanzienlijke verbetering brengen in uw algehele welzijn, zowel fysiek als mentaal. Het is een eenvoudige, maar effectieve manier om voor uzelf te zorgen in deze drukke tijden.

Voordelen en Technieken van Anti-Stress Massage

In onze hedendaagse, snelbewegende maatschappij, waar stress een veelvoorkomend probleem is, biedt de anti-stress massage een welkome verademing. Deze vorm van massage, gericht op ontspanning en vermindering van spanning, is meer dan een luxe – het is een essentieel onderdeel van een gezonde levensstijl.

Wat is Anti-Stress Massage?

Anti-stress massage is een therapie die gebruik maakt van zachte en ritmische massagetechnieken. Deze technieken zijn erop gericht om de spierspanning te verlichten en de bloedsomloop te verbeteren. Vaak wordt er tijdens de massage gebruik gemaakt van etherische oliën, die de ontspanning bevorderen door middel van aromatherapie.

De Voordelen

 1. Vermindering van Spierpijn en Stijfheid: Door de zachte manipulatie van de spieren wordt de bloedcirculatie verbeterd, wat helpt bij het verlichten van spierpijn en stijfheid.

 2. Verlaging van Stress en Angst: Massage helpt bij het verminderen van cortisol, een stresshormoon, wat leidt tot een gevoel van ontspanning en welzijn.

 3. Verbetering van Slaapkwaliteit: Veel mensen ervaren een betere slaapkwaliteit na een anti-stress massage, dankzij de ontspannende effecten.

 4. Verhoogde Energie en Concentratie: Door de vermindering van stress en verbetering van de slaap, voelen velen zich energieker en alerter.

Technieken Gebruikt in Anti-Stress Massage

 • Zweedse Massage: Deze techniek gebruikt lange, vloeiende bewegingen om de spieren te ontspannen en de bloedsomloop te verbeteren.
 • Diepe Weefselmassage: Richt zich op de diepere spierlagen en bindweefsel, helpt bij het vrijgeven van chronische spierspanning.
 • Shiatsu: Een Japanse techniek die drukpunten gebruikt om de energiestromen in het lichaam te balanceren.
 • Reflexologie: Richt zich op specifieke drukpunten in de voeten, handen en oren, die corresponderen met andere delen van het lichaam.

Conclusie

Anti-stress massage is niet alleen een manier om te ontspannen, maar ook een investering in uw algehele gezondheid en welzijn. Door regelmatig tijd te nemen voor deze vorm van massage, kunt u de negatieve effecten van stress op uw lichaam verminderen en een hogere kwaliteit van leven bereiken. Of u nu een drukke professional bent of iemand die gewoon een moment van rust zoekt, de anti-stress massage is een uitstekende keuze om uw lichaam en geest te revitaliseren

Prijzen

 • Single (30 min)
  €40,-
 • Single (60 min)
  €65,-
 • Single (90 min)
  €100,-
 • Duo (samen - 30 min)
  €80,-
 • Duo (samen - 60 min)
  €130,-
 • Duo (samen - 90 min)
  €200,-

Reserveren

Online reservering

Voor het reserveren van een behandeling hoef je alleen maar op de reserveringsbutton te klikken die je onder elke gewenste behandeling vindt. Je wordt dan doorgestuurd naar ons online boekingsysteem, aangedreven door Salonized. Hier kun je de actuele beschikbaarheid bekijken en direct je gewenste massage inplannen.

Telefonische reservering

Om ervoor te zorgen dat we zo goed mogelijk bereikbaar zijn, hebben we een zakelijk mobiel reserveringsnummer. Als je vragen hebt of informatie wilt, neem dan telefonisch contact met ons op. Ons team staat klaar om je te helpen, je te informeren en advies te geven over de juiste behandelingen die bij jou passen. Mocht je ons niet kunnen bereiken omdat het momenteel druk is, laat dan gerust een bericht achter. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.